Dudits Józanság Programok

Utókezelési garancia

Ha részt vesz a programban, garantáljuk, hogy minden olyan módszert megtanítunk Önnek, amely ahhoz szükséges, hogy elkerülhesse a visszaesést, illetve józan életet élhessen.

Abban az esetben pedig, ha esetleg mégis visszaesne, térítésmentesen részt vehet egy négy alkalmas utókezelési ambuláns programban Budapesten.

Az utókezelési garancia érvényesítésének feltételei

A program teljesítését követően bekövetkező visszaesés esetén a Józanság Programot működtető Józanság Kft. térítésmentesen egy 4 alkalmas utókezelési programot biztosít az Ön számára.

Önnek lehetősége van javaslatot tenni az utókezelési program kezdési időpontjára, azonban a Józanság Kft. fenntartja magának a kezdési időpont meghatározásának jogát.

A 4 alkalmas utókezelési program kizárólag a megszakítás nélkül teljesített program befejezését követően vehető igénybe.

Az utókezelési program egyszeri alkalommal és kizárólag megszakítás nélkül vehető igénybe, a részvételi jog másra át nem ruházható. Amennyiben az ügyfél az utókezelési program 4. alkalma előtt felhagy a programban való részvétellel, a program fennmaradó részét későbbi időpontban nem veheti igénybe.

Az utókezelési garancia magyarországi központunkban érvényesíthető.

Miért a Józanság Programot válassza?