Dudits Józanság Programok

Ismerje meg a Józanság Program megalkotóját

Dudits Dénes,
a nehezen leszokók tanácsadója

Dudits Dénes

Dudits Dénes, aki közel húsz éve foglalkozik szenvedélybetegekkel, csak az elmúlt három évben több mint százötven embernek segített abban, hogy megszabaduljon a függőségétől.

Dénes nem csak könyvekből tanulta a segítő szakmát: először saját súlyos drog- és alkoholfüggőségétől szabadult meg, majd hétéves szakmai tapasztalattal a háta mögött 2005-ben létrehozta Magyarország első magán addiktológiai egészségközpontját.

Ennek megfelelően nagyon jól ismeri az összes olyan eszközt, amellyel bárki képes lehet megválni káros szokásaitól. És nemcsak ismeri a legkülönfélébb módszereket, hanem számtalan embernek segített is már elsajátítani és használni azokat.

 

Dénes legfőbb erőssége, hogy éli is azt, amit tanít, és pontosan tudja, mit éreznek azok, akik a függőségeikkel küszködnek. Tanácsadói stílusát a határozottság és a gyakorlatiasság, valamint kliensei feltétel nélküli elfogadása jellemzi.

Ha úgy érzi, a káros szokásai megakadályozzák abban, hogy olyan minőségű életet élhessen, amilyenre a szíve mélyén vágyik, akkor forduljon Dénes csapatához, mert ŐK Önnek is tudnak segíteni – mégpedig jól bevált stratégiákkal és technikákkal.

Miben nyújt mást a Dudits Józanság Program?

Ausztriai programunk keretében alkalmanként kizárólag egyetlen ügyféllel foglalkozunk. Szakembereink a teljes diszkréció biztosításával csakis Önnek segítenek a nálunk töltött idő alatt. Ezzel olyan fokú törődést és személyre szabottságot biztosítunk, mely világviszonylatban is ritka.

Kényes kérdések helyett megoldások

A klasszikus terápiák az egyén múltjából indulnak ki, és csak lassan jutnak el a jelenbe. Mi ezzel szemben nem hánytorgatjuk fel a múltat, és nem kérjük arra, hogy idézze fel múltbéli problémáit, vagy állapítsa meg, mennyire súlyosak a jelenlegi gondjai, és ki okolható azokért. Az ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre adható válaszok ugyanis csak gátolnák a kitűzött cél elérését – mi viszont abban szeretnénk segíteni Önnek, hogy mielőbb megvalósíthassa céljait, és józan lehessen.

Mi a jelenből indulunk ki, és a jövőre összpontosítva éppen csak annyira érintjük a múltat, amennyire a cél érdekében feltétlenül szükséges.

Ismerje meg programunkat »

Miért a Józanság Programot válassza?