Dudits Józanság Programok

Dudits Józanság Program

Miben nyújt mást ez a program, mint a Magyarországon igénybe vehető kezelések?

Egyetlen ügyfél

Ausztriai programunk keretében alkalmanként kizárólag egyetlen ügyféllel foglalkozunk. Szakembergárdánk csakis Önnek segít napi 8 órában – olyan fokú törődést, személyre szabottságot és hatékonyságot biztosítva, amely világviszonylatban is ritkaság számba megy. A csodálatos természeti környezet és az osztrák luxus csak hab a tortán.

Élvezze az osztrák vendéglátást tökéletes kényelemben, miközben szakembereink a teljes diszkréció biztosítása érdekében a szálláshelyén gondoskodnak szakszerű ellátásáról, akár az Ön által választott luxusszállodában vagy apartmanházban. 

Dudits Józanság Programok

Átmeneti klinikai ellátásra csakis abban az esetben kerül sor, amennyiben azt az egészségi állapota feltétlenül megköveteli, például ha detoxikációs kezelésre vagy belgyógyászati beavatkozásra van szüksége. A professzionális klinikai hátteret biztosító osztrák klinikán történő esetleges ellátás ideje alatt azonban személyi asszisztense mindvégig gondoskodik Önről, hogy maximális kényelmét és biztonságát a program teljes időtartama alatt biztosíthassuk.

Kényes kérdések helyett megoldások

A klasszikus terápiák az egyén múltjából indulnak ki, és csak lassan jutnak el a jelenbe. Mi ezzel szemben nem hánytorgatjuk fel a múltat, és nem kérjük arra, hogy idézze fel múltbéli problémáit, vagy állapítsa meg, mennyire súlyosak a jelenlegi gondjai, és ki okolható azokért. Az ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre adható válaszok ugyanis csak gátolnák a kitűzött cél elérését – mi viszont abban szeretnénk segíteni Önnek, hogy mielőbb megvalósíthassa céljait, és józan lehessen.

Mi a jelenből indulunk ki, és a jövőre összpontosítva éppen csak annyira érintjük a múltat, amennyire a cél érdekében feltétlenül szükséges. A bűnbakkeresés és a múltban vájkálás helyett így inkább rávilágítunk a tényekre és a lehetőségekre, hogy segítsünk.

Egy alkohol- vagy drogbetegnek nem árt tisztában lennie azzal, hogy a kórházban történő hagyományos ellátás a legtöbb esetben gyakorlatilag csak gyógyszeres kezelésből áll, és alapvetően az ital vagy a drog elhagyását követően jelentkező elvonási tünetek megszüntetésére irányul. Ha pedig a kezelőorvos úgy ítéli, hogy a beteg egészségi állapota stabilizálódott, már küldi is haza páciensét, esetleg még néhány jó tanáccsal ellátva őt. Idővel azonban általában törvényszerűen bekövetkezik a visszaesés. A szenvedélybetegség leküzdéséhez ugyanis korántsem elegendő az elvonási tünetek megszüntetése – az alkohol- és drogelvonó kezelés a józansághoz vezető útnak legfeljebb csak az első állomása. 

Önnek nem pusztán tüneti vagy gyógyszeres kezelésre van szüksége. Ha valóban meg akarja oldani az alkohol vagy a drog által okozott problémáit, akkor egy tudatosan és szakszerűen kidolgozott felépülési program szerint kell eljárnia, illetve élnie. Hiába vágyik a józanságra, ha nincs meg az eszköztára ahhoz, hogy kordában tarthassa a szenvedélyét.

Mi lehetőséget kínálunk arra, hogy szert tegyen mindazokra az ismeretekre, illetve elsajátítsa azokat a praktikus módszereket, amelyek elengedhetetlenek a teljes és tartós felépüléshez, azaz ahhoz, hogy visszanyerje a szabadságát.

Segíteni a józan, boldog és harmonikus élet kialakításában, és visszaadni a reményt egy személyre szabott professzionális program segítségével – ez a Józanság Program célja, ez a mi küldetésünk.

Ismerje meg módszereinket »

Dudits Józanság program

A program időtartama

A program időtartama minimum 7 nap, maximum 21 nap.

A program teljes mértékben személyre szabott. Ennek megfelelően az állapotfelmérő vizsgálat eredményei alapján Önnel közösen alakítjuk ki azt a részletes kezelési tervet, amely a kezelés keretében alkalmazandó eljárásokat meghatározza, többek között attól függően, hogy Ön mennyire motivált, illetve milyen súlyos az állapota.

A rendszeresen felülvizsgált kezelési terv szükség szerint módosítható annak érdekében, hogy a kezelés üteme és az alkalmazott módszerek a terápia minden egyes szakaszában megfeleljenek az éppen aktuális szükségleteinek.

Arról is biztosíthatjuk, hogy teljes mértékben tekintettel vagyunk személyes életkörülményeire és lehetőségeire egyaránt, továbbá figyelembe vesszük különböző családi vagy munkahelyi kötelezettségeit is.

Miért a Józanság Programot válassza?