Dudits Józanság Programok

5 lépés a józansághoz

1. Időpont-egyeztetés

Telefonon megbeszéljük, milyen szolgáltatást igényel, és mikor kerülhet sor az állapotfelmérésre, amelyet általában a budapesti központunkban végzünk keddi, illetve pénteki napokon.

Időpont-egyeztetésre a következő telefonszámon van lehetőség: +36 (70) 398 3232

2. Állapotfelmérés

Egy 50 perces állapotfelmérés keretében közösen eldöntjük, hogy az aktuális élethelyzetét figyelembe véve mi lenne az Ön számára a legmegfelelőbb kezelési program.

A függőségből való felépülés sikerének egyik kulcsa az, hogy az ember olyan programban vegyen részt, amely teljes mértékben megfelel az elvárásainak. A helyes döntéshez pedig elengedhetetlen, hogy az illető minden kérdésére kielégítő választ kapjon. Pontosan ebben leszünk az Ön segítségére az első találkozás alkalmával.

3. Ütemezés

Közösen meghatározzuk a program megkezdésének időpontját, illetve a kezelés pontos ütemezését.

4. Utazásszervezés

Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyi vívódás előzi meg a döntést, amellyel valaki rászánja magát, hogy jelentkezzen egy ilyen típusú programra. Éppen ezért mi minden felesleges terhet leveszünk az Ön válláról, és szükség esetén gondoskodunk az utazás megszervezésével kapcsolatos valamennyi teendő ellátásáról.

Önnek csak arra kell koncentrálnia, ami igazán fontos: arra, hogy éljen a józan, boldog és harmonikus élet megteremtésének lehetőségével, és reményt merítsen mindabból, amit tőlünk kap, hogy felépülhessen, és szerettei számára is visszaadhassa a reményt.

5. Kezelés

Az előkészületeket, illetve a felkészülést követően megkezdődik az Ön által választott személyre szabott exkluzív ausztriai terápiás program.

Megteszem az első lépést a józansághoz »

Miért a Józanság Programot válassza?